Varför sitter han i rullstol?

Fick en fråga om varför Darling sitter i rullstol...

När Darling var 17 år, alltså lååååååångt innan vi kände varandra var han en livfull nörd *S* Motorcykeln var hans stora intresse.

En dag hade han varit o köpt en ny verktygslåda och skulle fara hem, enligt honom själv körde han inte särskilt fort utan höll hastighetsbegränsningen men kom till ett rödljus....där ville han inte stanna så han körde upp på cykelvägen/trottoaren och där någonstans gick det fel...han fick väl sladd eller nåt och ramlade...gled på marken (om jag fattat det rätt) och smällde med huvudet in i en lyktstolpe.

Helt ärligt så har jag inte jättekoll på hans skada....jag får fråga ibland för att återuppdatera mig om det är något jag ska skriva här eller nån frågar. Just nu är han inte hemma så jag kan inte fråga närmare men han vet ju att bloggen finns och jag har bett honom att han kan skriva något inlägg om han vill men hittills har han inte bett om lösenordet;-)


Det kryper iaf närmare dagen då vi ska in till sjukhuset och jag mår lite dåligt...min vikt har inte gått åt det håll jag ville...alls... sommaren med stressen på det sommarjobb jag har haft har satt sina spår och jag har tappat taget lite...

Det här sommarjobbet var verkligen inte bra för mig. Personalen var jättego och det liksom rullade på men jag funkade inte alls där. Jag är impad över att flera av ordinarie personalen påpekade att jag funkade så bra där när jag själv kämpade varje dag för att komma i väg. Jag måste vara en bra skådespelare trots allt.

Jag är rädd att jag har gått upp i vikt så mycket att jag inte får behandlingen...samtidigt är det ju löjligt för då borde jag inte komma i vissa byxor.....Har några veckor på mig nu att försöka skärpa till mig, kommer inte gå ner till nåt BMI30 det är bara att inse, men jag kan ju försöka hålla mig på 32 iaf som jag hade när vi blev inskrivna...

....och så hände det.

Jag ringde på inrådan av barnmorskan till repro efter ännu en vecka. Hade ju (som skrevs i föregående inlägg) förväntat mig upp emot nån månad eller två innan allt var klart därifrån.


Barnmorskan knappade och klickade på sin dator och gav mig beskedet att det fanns tre rör nedfrysta simmare från Darling.....fråga mig inte hur sjutton de fick ihop tre rör med den lilla klutten hahaha.......

Hon sa också att "det fanns tillgång på spermier" men kunde inte ge mig siffror, lite synd eftersom jag vet vad som ska räknas som "normalt" men det fanns iaf......och att de som fanns hade "nååågot nedsatt rörlighet" vilket absolut inte är förvånande då Darling sitter ner och därmed blir det lite för varmt i skrevet.

Så fick vi en tid då...27/9 ska vi befinna oss på sk planeringsmöte på reproduktionsenheten för att planera behandlingen.

Är spännande, skrämmande, pirrigt och nervöst. Allt på en gång. Men nu börjar det.

RSS 2.0